ILMA-VESILÄMPÖPUMPPU NIBE SPLIT BOX 12

NIBE SPLIT BOX 12 on ilmavesilämpöpumppujärjestelmä, jossa yhdistyvät split-tekniikan ja modernin ohjaustekniikan edut. Se kykenee tuottamaan lämpöä aina –20°C pakkasiin asti.

Pyydä tarjous

Kuvaus

ILMA-VESILÄMPÖPUMPPU NIBE SPLIT BOX 12

NIBE SPLIT BOX 12 on ilmavesilämpöpumppujärjestelmä, jossa yhdistyvät split-tekniikan ja modernin ohjaustekniikan edut.
Lämpöpumppuna on invertterikäyttöinen NIBE AMS 10 tai AMS 20, joka kykenee tuottamaan lämpöä aina –20°C pakkasiin asti. Järjestelmän sydämenä on NIBE VVM S320 sisäyksikkö, jossa on järjestelmän ohjaus ja lämpimän käyttöveden varaaja. Siinä on valmiina myös lämmönjakoon tarvittavat komponentit. Lämpöpumppu ja sisäyksikkö liitetään Splitbox-yksiköllä, kylmäaine kiertää sen ja ulkoyksikön välillä. Sisäyksikön 9 kW lisävastus tuottaa tarvittavan lisälämmön, lisäksi laitteen yhteyteen voidaan korjausrakentamisessa asentaa ylimääräinen lisävastus. NIBE VVM S320:ssä on sisäänrakennettuna lämmönjaon asennukseen tarvittavat osat kuten puskurivaraaja (26 l), paisuntasäiliö ja kiertovesipumput. Tehovahti on vakiona. VVM S320:ssä on sisäänrakennettu WiFi ja siitä tulee luonnollinen osa internetiin liitettyä kotiasi. Fiksu ohjaus säätää automaattisesti lämmöntuotantoa ulkolämpötilan mukaan. Voit valvoa ja ohjata järjestelmää täydellisesti älypuhelimella tai tabletilla. Maksimaalinen mukavuus ja minimaalinen energiankulutus – samalla teet palveluksen ympäristölle.

TAKUU

Nykyaikaiset NIBE lämpöpumput ovat kestäviä laitteita. Niiden tekniikka ja toiminta tunnetaan vuosikymmenten ajalta ja tuotekehityksen myötä olemme tehneet niistä entistäkin vahvempia. Tästä syystä annamme laitteillemme kattavan tehdastakuun. Tutustu takuuaikoihin ja takuuehtoihin >

NIBETURVA – Ilmainen lisäturva

Me NIBEllä luotamme lämpöpumppuihimme ja haluamme, että uuden lämpöpumpun ostaja voi lämmittää kotiaan huoletta vuodesta toiseen. Siksi NIBEn Suomessa myydyille ja asennetuille lämpöpumpuille saa NIBETURVA lisävakuutuksen tehdastakuun lisäksi. Se on voimassa aina laitteen kuudenteen käyttövuoteen saakka. Sinun tarvitsee vain rekisteröidä lämpöpumppusi NIBETURVAan. 

NIBETURVA on asiakkaalle täysin ilmainen, olemme maksaneet sen puolestasi. Vielä kuudennenkin käyttövuoden jälkeen voit pidentää pienellä vuotuisella lisämaksulla lisäturvaa aina 10 vuoteen saakka. Mikäli järjestelmässäsi on useampi lämpöpumppu, muodostuu vuotuinen maksu kustakin lämpöpumpusta erikseen.

Lisäturvaa vakuutusturvan päälle

NIBE antaa uusille lämpöpumpuille kolmen vuoden takuun. NIBETURVAn lisäsuojan saat rekisteröimällä laitteen. Lisäksi tarvitaan koti- tai kiinteistövakuutus, joka korvaa LVI-laitteen äkillisen ja ennalta-arvaamattoman rikkoutumisen. Vauriotapauksissa NIBETURVA korvaa rekisteröidyn lämpöpumpun omavastuuosuuden 600 euroon saakka sekä ikävähennyksen, kun koti- tai kiinteistövakuutusyhtiö on tehnyt myönteisen korvauspäätöksen vahinkotapauksesta.

SAADAKSESI NIBETURVAN VOIMAAN TULEE SINUN REKISTERÖIDÄ
LÄMPÖPUMPPUSI KUUDEN KUUKAUDEN KULUESSA ASENNUKSESTA.

REKISTERÖI PUMPPUSI TÄSTÄ! >>