Mitsubishi Electric RW35 ilmalämpöpumppu

v.2021 HUIPPU UUTUUS!

Mitsubishi Electric RW35 ilmalämpöpumppu

RW-sarjan erinomainen lämmitysteho tuo ensiluokkaista lämpöä asuntoosi. Uusi huipputehokas kompressori tuottaa maksimaalisen lämmitystehon energiatehokkaasti, nyt myös todella alhaisissa ulkolämpötiloissa.

Pyydä tarjous

Kuvaus

Mitsubishi Electric RW35 ilmalämpöpumppu

RW-sarjan erinomainen lämmitysteho tuo ensiluokkaista lämpöä asuntoosi. Uusi huipputehokas kompressori tuottaa maksimaalisen lämmitystehon energiatehokkaasti, nyt myös todella alhaisissa ulkolämpötiloissa.

Perinteinen Mitsubishi Electricin Hyper Heating malli tuottaa lämpöä vähintään nimellistehonsa verran -15 °C:n ulkolämpötilaan asti. RW-sarjan uuden ajan Hyper Heating teknologialla tuottaa laite nimellistehonsa -25 asteeseen ja vielä kylmemmilläkin keleillä lämmitys jatkuu huipputehokkaana.

Uskomaton lämmitysteho maustettuna upealla ominaisuusvalikoimalla lämmittää niin mieltä kuin asuntoakin ennennäkemättömällä tavalla.

Automaattinen takkatoiminto

Suomalaisissa kodeissa on usein lämmöntuottajana myös takka. Takan lämpö on parhaimmillaan syyspäivän pimeydessä tai pakkaspäivän kirpeydessä. Pienenä ongelmana kuitenkin on lämpötilan hallinta ja lämmön jakautuminen. Takalla tulee helposti lämmitettyä liikaa varsinkin takan läheisyydestä ja sen lämpö ei jakaudu tehokkaasti muihin tiloihin.

Normaalille lämmitystoiminnolle asetettu ilmalämpöpumppu seuraa sisälämpötilaa ja lopettaa lämmittämisen, kun asetettu tavoitelämpötila on saavutettu. Lämpötilatavoitteen saavuttamisen jälkeen laitteisto siirtyy odottamaan sisälämpötilan laskemista, kunnes seuraavan kerran lämmitystarve ilmaantuu. Tässä odotustilassa sisäyksikön puhallin käy miniminopeudella ja puhallettava ilma suunnataan katon suuntaisesti, jotta kierrätettävä sisäilma ei tuntuisi vetoisalta.

Automaattisen takkatoiminnon avulla saadaan sisäyksikön puhallin jäämään asetetulle nopeudelle ja ilmanohjaimet haluttuun suuntaan vaikka lämmitystarvetta ei olekaan takan lämmittämässä huoneessa. Näin saadaan myös takan lämpöä leviämään laajemmin asuntoon.

Plasma Quad Plus ilmanpuhdistusjärjestelmä

Edistyksellinen kaksivaiheinen plasmapuhdistin Plasma Quad Plus on ilmanpuhdistusjärjestelmä, joka parantaa ilmanlaatua huonetilassasi. Plasma Quad Plus poistaa ilmasta tehokkaasti erilaisia leijuvia hiukkasia, kuten viruksia, bakteereita, hometta, allergeeneja, pölyä ja PM2.5 -hiukkasia.

Nopea ilmanpuhdistustoiminto

Painettaessa ”PURIFIER” -painiketta yksikön ollessa sammutettuna, Plasma Quad Plus aktivoituu yhdessä puhallustoiminnon kanssa puhdistaen huonetilasi ilmaa.

Hajunpoistosuodatin

Hajunpoistosuodatin neutraloi hajuja muodostavia komponentteja tuottaen huonetilaasi raikasta ilmaa.

Dual Barrier -pinnoite

Sisäyksikön puhtaus on erittäin tärkeää ilmalämpöpumpun tehokkaan toiminnan kannalta. Lämmitettävä tai jäähdytettävä sisäilma kulkee sisäyksikön läpi helposti, kun sisäyksikkö on puhdas. Näin sisäyksikön läpi kulkeva ilmamäärä on oikeanlainen ja lämmityskäytössä sisätilat saadaan lämpiämään alhaisemmalla lämmönsiirtokennon lämpötilalla.
Alhaisemman lämmönsiirtokennon lämpötilan ansiosta laitteisto säilyttää erinomaisen hyötysuhteensa.

Dual Barrier -materiaali

Myös ilmanohjaimet voivat likaantua vuosien saatossa. Mitsubishi Electric kehitti ilmanohjaimia varten erityisen Dual Barrier-materiaalin. Likaa hylkivä aines ei siis ole ilmanohjaimissa ainoastaan pinnoitteena, vaan yhdistettynä osaksi valmistemateriaalia.

Käyttötilan valitsin

Me kaikki olemme erilaisia. Meillä on eri mieltymykset ja toimintatavat. Mitsubishi Electric on kehittänyt RW-mallisarjaan uuden toiminnon, jotta se palvelisi sinua oikealla tavalla. Käyttötilan valitsimella saat muokattua laitteiston juuri tarpeisiisi sopivaksi.

Suuri huone

Suuressa huonetilassa on paljon lämmitettävää ja jäähdytettävää.
Jotta suuren tilan lämpötilaa voitaisiin hallita tehokkaasti, on sisäilmaa liikutettava paljon ja kauas. Tällä asetuksella sisäyk-sikkö puhaltaa kauemmas ja käsittelee suurempia ilmamääriä, jolloin laitteistosta tulee erittäin tehokas.

Taloudellinen

Lämmitettävän tilan lämmöntarve voi myös olla sen verran pieni, että maksimaalista lämmitystehoa ei tarvita. Tällöin voidaan käyttää asetusta ”taloudellinen”, jolloin laitteisto pyrkii säilyt-tämään mahdollisimman hyvän hyötysuhteen erittäin suuren lämmitystehon sijaan.

Hiljainen

Luonnon rauha ja hiljaisuus on monelle tärkein asia. Asetuksella ”hiljainen” sisäyksikkö pienentää puhallustehoja ja hiljentyy kanssasi odottamaan seuraavan aamun auringon nousua.

Wi-Fi-etäohjaus

Sisäyksikössä on integroitu Wi-Fi-sovitin, jonka avulla voit ohjata lämpöpumppuasi mobiililaitteilla tai tietokoneella mistä vain. Etäyhteyden avulla tiedät, millainen lämpötila sisällä on ja voit ohjata lämpötilan alhaisemmaksi esimerkiksi lomamatkalle lähdettäessä ja lämmittää sisätilat mukaviksi juuri sopivasti, kun pääset kotiin.

Helppo etäohjauksen asennus

Laitteiston yhdistäminen asunnon Wi-Fi-verkkoon käy kätevästi kaukosäätimen avulla. Voit suoraan kaukosäätimellä asettaa yhdistämisen WPS-painikkeella varustettuun reitittimeen tai tehdä yhdistämisen tukiasematilan kautta, mikäli WPS-painiketta ei ole.